Nejnovější recenze ze sekce Speciální čisticí prostředky
Krásně vyčistí měď. Doporučujeme
- Топ
- Pozivam na oděvy . Nepoužívám avivaz. Perfektní prostředek.
- Dostatečně velké množství plynu pro čištění PC na delší dobu
- Brýle krásně čisté a nešpiní se tak rychle
dobře se aplikuje, plní svůj účel
- Výrobek se dobře hodí k ošetřování nerezových stěn výtahů
- Používám do iROBOTU opravdu vysoký lesk podlahy a příjemná vůně
- Prostředek je málokdy k sehnání a má vyšší cenu
Funguje dle očekávání.
- Vyhovuje
- Nemám
Stlačený vzduch, který používám pravidelně na čištění elektrotechniky. Jen jak se dostanete přes půlku tak tlak se vytratí a už to tak nefouká, takže kupujte rovnou větší kapacitu, vyplatí se to.
- dokáže vytlačit špínu opravdu z nepřístupných míst
- po půlce objemu už tam není moc tlak (a to píšu po několika pixlové zkušenosti)
- cena (proč stojí větší balení než to menší?)
Používám již několik let, hlavně na čištění notebooku a PC (po odpojení baterií a elektriky!). Opravdu dokáže vyfoukat tuny prachu a různého balastu co sedí na chladičích apod. Balení mi většinou vydrží na vyfoukání tak 5 notebooku.
- Účinné velmi
Pokud se dal koupit u nás, používala jsem oba produkty (na hroby) ,jsou super, žádná doporučená náhražka ( cenově +- na Sidolux nemá, jsem ráda, že ho manžel náhodně na internetu objevil).
Existují prý i jiné čistící plyny a tak je vyzkjouším, tady mě děsí ten proban butan.
Nefunguje, smrad v bytě pronajatém kuřákovi na 2 roky neodstraní..
ok
- Snadno se čistí klávesnice
- Nenašela
- Značka HG zaručuje kvalitu
- Sadpal se musí uchovávat v hermeticky uzavřených obalech a chránit ho před vzdušnou vlhkostí, jinak se z něj stane plastelína.
Je to pohodlné čištění komínu. Sadpal udržuje komín čistý a průchozí. Stačí jen občas spodními komínovými dvířky zkontrolovat zrcátkem proti obloze zanešení a podle toho dávkovat Sadpal. Přípravek aplikuji již třetí topnou sezónu topením hnědým uhlím k velké spokojenosti.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »